fbpx

Blog

Éttermi minőség és kényelem:
Az irodában tartott rendezvények előnyei!

Közeledik az ünnepi szezon és vele együtt az év végi céges rendezvények időszaka is. Egy újabb hosszú és fárasztó év után ki nem vágyik arra, hogy végre összejöjjön a kollégáival nem egy szokásos munkanap, hanem végre egy közös ünnepi esemény alkalmából. Ezek az alkalmak elősegítik az összetartozás és lojalitás növelését, tökéletesek, hogy megosszunk ötleteket és bemutassuk az elért eredményeket. De a legfontosabb, hogy együtt, közösen zárjuk le az évet és érezzük jól magunkat!

Azt már tudjuk, hogy miért jönnek létre ezek az események, de most nézzük meg milyen lehetőségeink vannak arra, hogy hol valósuljanak meg!

Helyszínválasztás tekintetében gyakoriak a külső helyszínek például étterek , de egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a helyben az irodában rendezett céges összejövetelek is.

Miért tökéletes választás az irodában tartani a céges rendezvényünket?

Ennek oka, hogy ez az alternatíva számos előnyt hordoz magában: költséghatékony, a szervezés kevesebb időt és energiát igényel, minden dolgozónak egyszerűen megközelíthető az ismert helyszín, és egy kis dekorációval szinte bármilyen hangulat/ stílus megteremthető.

Elsőre lehet, hogy nem elég meggyőzőek ezek a szempontok, de fejtsük ki egy kicsit bővebben, miért érdemes ezt a megközelítést választani!

1.Költséghatékony

Az év végi buli szervezése nem olcsó mulatság, különösen ha külső helyszínt választasz. Az irodában tartott rendezvényeknél megtakaríthatod a helyszín bérleti díját, és az étel-ital költségeket is csökkentheted a kedvező catering szolgáltatásokkal.

2. Kényelem és hozzáférhetőség

Nem kell egy olyan helyet vadásznod ami minden dolgozó számára ideális távolságra van. Nincs szükség hosszú utazásra, és mindenki rövid idő alatt eljuthat az ismert helyszínre. Akár munkaidőn belül is könnyen megrendezheted az eseményt, ha csak egy könnyű ebédben gondolkozol, így még azok is jelen lesznek, akik egyébként nem szoktak részt venni az ilyen jellegű eseményeken.

3. Időt takaríthatsz meg

Az év végi időszak mindenkinek egy kicsit káoszos. Jön a karácsony, téli szünet, be kell szerezni az ajándékokat, meg kell oldani, hogy mindig vigyázzon valaki a gyerekekre stb.. Kinek van energiája ezek mellett még egy minden szempontból ideális helyszínt vadászni? Főleg, hogy a kötött dátum miatt, ha meg is találod a tökéletes helyszínt nem biztos, hogy van még szabad időpont. Aztán várni a kollégák visszajelzését, mert a külső helyszíneken jóval előre le kell adni a pontos létszámot.

4. Éttermi minőség az irodában- különleges élmény

A Rosemary Catering éttermi minőségű ételeket és kiszolgálást kínál helyben. Az ételek frissek és ízletesek. A Chef a helyszínen tálal és szívesen mesél a fogásokról. Mobil italpulttal akár egy fergeteges koktél- partit is képesek a helyszínre varázsolni! Ezek mellett minden eszközt és profi, barátságos személyzetet biztosítanak, hogy 100%-ban úgy érezd magad mintha egy étteremben lennél. Olyan érzés ez, mintha az iroda teljesen átalakulna egy hangulatos vendéglátó egységgé. Ez pedig nem mindennapi élményt biztosít mindenki számára.

Tetszik ez a megközelítés de nem tudod, hogyan kezd el a szervezést?

Az irodai rendezvények megvalósításához rengeteg kreatív lehetőség áll rendelkezésre. Varázsolj igazi ünnepi hangulatot úgy, hogy ez számodra ne járjon hosszú, időigényes szervezéssel! Hogyan? Megosztunk néhány tanácsot, ami a segítségedre lehet!

1. Válaszd ki a megfelelő dátumot

Válassz olyan dátumot, amely megfelel a munkatársaknak, és ahol az irodád elérhető. Gondolj azokra az időpontokra, amikor az év végi buli a leghatékonyabb és alkalomhoz illőbb lehet.

2. Kérj segítséget a Rosemary Cateringtől

Fordulj egy profi, a témában tapasztalt catering szolgáltatóhoz! Fogásaikkal és kiszolgálásukkal garantálják, hogy az irodai rendezvényed éttermi minőséget fog tükrözni. Tapasztalatukkal pedig végig segítenek, minden szükséges részletre, teendőre felhívják a figyelmed és vállalják ezek teljes körű biztosítását.

3. Személyre szabás

Minden céges rendezvény egyedi. Válaszd ki a dekorációt vagy a témát, ami illik az alkalomhoz, cégedhez és a munkatársak ízléséhez. A Rosemary Catering csapata ezt is megoldja helyetted!

Ezek tudatában ugye már te sem kételkedsz abban, hogy év végi céges rendezvények megvalósítására, ez valóban egy tökéletes megoldás.

Az irodai rendezvények ötvözik a kényelmet és az éttermi minőséget . A Rosemary Catering segítségével pedig az év végi buli gördülékenyen megszervezhető és garantáltan emlékezetes lesz!